Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

10% ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΕ ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ
5% ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΚΠΤΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΟΡΑ

Επιστροφές & Αλλαγές

Επιστροφές Προϊόντος

Μπορεί να γίνει επιστροφή οποιουδήποτε προϊόντος εντός 14 ημερών από την παραλαβή της. Απαραίτητη προϋπόθεση για να γίνει δεκτή η επιστροφή είναι να μας ειδοποιήσετε στο email sales@christinachristi.com ή στο παρακάτω τηλέφωνο 6985813151 (καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακου, 09:00 - 14:00).

Οι επιστροφές γίνονται δεκτές ύστερα από έλεγχο που πραγματοποιείται στο προϊόν, καθώς πρέπει να βρίσκεται στην ίδια κατάσταση με την οποία το παραλάβατε.

Υπάρχει μια χρέωση 3.5€ {7€ (συν ποσό αντικαταβολη 1.5€ αν υπήρξε) - σε περίπτωση που η παραγγελία έχει δωρεάν μεταφορικά άνω των 50€ προ εκπτώσεως} η οποία αφορά τα έξοδα αποστολής (προς και από τον αγοραστή) και επιβαρύνουν τον πελάτη. Άμεσα γίνεται επιστροφή του ποσού της αγοράς μέσω τραπέζης. Η ακριβής διαδικασία είναι:

1. Μας ενημερώνετε ότι επιθυμείτε αλλαγή προϊόντος. (Αποστολή email sales@christinachristi.com ή στο παρακάτω τηλέφωνο 6985813151 (καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακου, 09:00 - 14:00).

2. Εντός του δέματος επιστροφής, τοποθετείτε απόδειξη παραγγελίας, ένα σημείωμα με το ονοματεπώνυμό σας, ένα IBAN σας και από ποια τράπεζα είναι.

3. Αποστέλλουμε την Courier Center να παραλάβει το προϊόν το οποίο και ελέγχουμε ώστε να είναι στην αρχική του κατάσταση. (Σε περίπτωση που η κουριερ περάσει από το χώρο σας και δε σας βρει εκεί, υπάρχει έξτρα χρέωση 3.5€ για απρόσκοπτη μετακίνηση υπαλλήλου της κουριερ.)

4. Άμεσα σας επιστρέφουμε το ποσό που σας αναλογεί στο IBAN που έχετε συμπεριλάβει στο σημείωμα του δέματος επιστροφής.

Εξατομικευμένες Παραγγελίες

Δεν δεχομαστε επιστροφές ή αλλαγή προϊόντος σε εξατομικευμένες παραγγελίες.


Αλλαγές Προϊόντος

Σε περίπτωση αλλαγής με διαφορετικό προϊόν ή άλλο μέγεθος σε περίπτωση υποδήματος, υπάρχει μια χρέωση 7€ (συν ποσό αντικαταβολής 1.5€ αν υπάρχει) η οποία αφορά τα έξοδα αποστολής (από και προς τον αγοραστή) και επιβαρύνουν τον πελάτη. Η ακριβής διαδικασία είναι:

1. Μας ενημερώνετε ότι επιθυμείτε αλλαγή προϊόντος.

2. Αποστέλλουμε την Courier Center να παραλάβει το προϊόν το οποίο και ελέγχουμε ώστε να είναι στην αρχική του κατάσταση. (Σε περίπτωση που η κουριερ περάσει από το χώρο σας και δε σας βρει εκεί, υπάρχει έξτρα χρέωση 3.5€ για απρόσκοπτη μετακίνηση υπαλλήλου της κουριερ.)

3. Άμεσα σας στέλνουμε το νέο νούμερο ή το νέο προϊόν, όπου και με την παραλαβή πληρώνετε το αναγραφόμενο ανωτέρω ποσό στην εταιρία κούριερ.

4. Για τις επιστροφές από το εξωτερικό διαβάζετε την Αγγλική έκδοση του site.

Αποτυχία Παράδοσης - Άρνηση Παραλαβής

- Σε περίπτωση άρνησης παραλαβής δέματος, ή καθυστέρησης ή αμέλειας ως προς την παραλαβή του δέματος, με αποτέλεσμα την επιστροφή του, η χρέωση που αντιστοιχεία στα μεταφορικά της αποστολής, κοστολογείται στα 7€  ή 8.5€ (3.5€ Η ΑΠΟΣΤΟΛΉ ΚΑΙ 3.5€ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΕΠΙΠΛΕΟΝ 1.5€). Σε περίπτωση μη καταβολής του ανωτέρω ποσού εντός 3 εργάσιμων από την ημέρα επιστροφής του δέματος, η εταιρία μας κινείται νομικά για την αποζημίωση της. 

- Εαν για οποιοδήποτε λόγο σε προπληρωμένη παραγγελία δεν ολοκληρωθεί η παράδοση ενός δέματος, με αποτέλεσμα την επιστροφή του δέματος στην έδρα μας, ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να σταλεί εκ νέου το δέμα του με μία χρέωση της τάξεως των 7€ (Ποσό που αντιστοιχεί στη χρέωση της κούριερ για την επιστροφή του δέματος και την εκ νέου αποστολή ή να επιστραφεί το ποσό της παραγγελίας του, αφαιρώντας το ποσό που έχει χρεωθεί η εταιρία μας για να του αποστείλει και να επιστραφεί το δέμα 7€. Η επιστροφή αυτή γίνεται με την ολοκλήρωση της επιστροφής του δέματος από την εταιρία μας και κατόπιν συνεννόησης με το τμήμα επιστροφών.

-10% ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΟΥ

Κάνε την εγγραφή σου στο Newsletter και κέρδισε 10% έκπτωση στην πρώτη σου αγορά!

eCommerce \ web2go