Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

Προφίλ Εταιρείας

Το εφηβικό μου πάθος για την κατασκευή και οι ιδιαίτερες προτιμήσεις μου γύρω από το στυλ, με ώθησαν στο να ξεκινήσω να κατασκευάζω τα πρώτα μου κοσμήματα. Πάντα ήθελα ότι φορούσα να μην το έχει κανένας άλλος. Πάντα ήθελα να πηγαίνω αντίθετα από τους πολλούς. Αυτόν το δρόμο ακολούθησα και στο στυλ μου.

Η στιγμή που δάνειζα τις πρώτες δημιουργίες στις κολλητές και στις αδερφές μου δεν άργησε. Από εκεί ξεκίνησαν όλα... Σε τι διαφέρω; Το γούστο και η καλαισθησία είναι κάτι το υποκειμενικό. Το αντικειμενικό κομμάτι είναι η καλύτερη δυνατή ποιότητα που επιλέγω για τις δημιουργίες μου, για τις οποίες μπορώ να αισθάνομαι υπερήφανη, καθώς είναι εξολοκλήρου δικές μου πρωτότυπες ιδέες και μόνο στο διαδικτυακό μου κατάστημα μπορείτε να βρείτε.

Το τελευταίο αντικειμενικό κριτήριο είναι η τιμή. Λειτουργώ καθημερινά ως πελάτης και προτιμώ πάντα την καλύτερη ποιότητα, στην πιο προσιτή τιμή και με αυτό το σκεπτικό αποφασίζω για τις τιμές των προϊόντων μου. Όλες και όλοι μας αξίζουμε κάτι όμορφο ή κάτι μοναδικό και θεωρώ ότι στα Christina Christi Jewels μπορούν να το βρουν όλοι και όλες.

Στα Christina Christi Jewels θα βρείτε 365 ημέρες τον χρόνο την καλύτερη ποιότητα, στις καλύτερες τιμές. Μία έρευνα αγοράς και μία δοκιμή της ποιότητας των προϊόντων μου, θα σας πείσουν.

Άλλωστε υποστηρίζω φανατικά ότι κάτι όμορφο, ή ένα μικρό δωράκι το αξίζουμε όλοι μας καθημερινά.

-10% ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΟΥ

Κάνε την εγγραφή σου στο Newsletter και κέρδισε 10% έκπτωση στην πρώτη σου αγορά!

eCommerce \ web2go