Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

Σχετικά Με Εμάς

Η Ιστορία της Χριστίνας

Από μικρή έβλεπα τον πατέρα μου να είναι καταπληκτικός μάστορας και να έχει το ταλέντο να κατασκευάζει μοναδικά πράγματα με μόνα όπλα του τη φαντασία και τα χέρια του. Το εφηβικό μου πάθος για την κατασκευή και οι ιδιαίτερες προτιμήσεις μου γύρω από το στυλ, με ώθησαν στο να ξεκινήσω να κατασκευάζω τα πρώτα μου κοσμήματα από πολύ μικρή ηλικία. Αυτό έλαβε χώρα στο πατρικό του πατέρα μου και πιο συγκεκριμένα στον Άγιο Γεώργιο των Πάγων, ή αλλιώς Αφιώνα. Το σπίτι αυτό λοιπόν που βρίσκεται στο βορειότερο σημείο της Κέρκυρας, είχε ένα μικρό μπαλκόνι, δύο ξύλινες καφέ καρέκλες και ένα μικρό λευκό τετράγωνο τραπέζι, από όπου κοιτάς το υπέροχο Ιώνιο πέλαγος χωρίς να κρύβεται ούτε ένα κύμα και ή εμπνέεσαι ή ερωτεύεσαι. 


Από εκεί ξεκίνησε η δική μου ιστορία. Η στιγμή που δάνειζα τις πρώτες δημιουργίες στις κολλητές και στις αδερφές μου δεν άργησε. Από το 2013 λοιπόν, ξεκίνησα τα πρώτα επαγγελματικά μου βήματα μετά από παρότρυνση της οικογένειας και των φίλων μου, στο χώρο του σχεδιασμού και κατασκευής κοσμημάτων αλλά και δερμάτινων ειδών επίσης. Από εκείνο το σημείο και μετά, κάθε μέρα αποκτώ όλο και περισσότερη εμπειρία, η εταιρία Christina Christi πλέον, επεκτείνεται και με υπερηφάνεια μπορώ να σας δηλώσω ότι πολύ δύσκολα θα βρείτε κάποια χώρα στον κόσμο που να μην έχουμε στείλει μία μικρή δημιουργία κατασκευασμένη από τα χέρια μας.


Η μοναδικότητα μου

Σε τι διαφέρω; Από πολύ μικρή αγαπούσα τις ατέλειες και τις ιδιαιτερότητες μου. Ήμουν πάντα ένας χαρούμενος χαρακτήρας την ίδια στιγμή που οι αναλογίες και τα χαρακτηριστικά μου δεν ήταν μίας γυναίκας που θα υποστήριζε άψογα το κάθε ρούχο ή αξεσουάρ. Από μικρή αγαπούσα τον εαυτό μου και ξεκίνησα με το στυλ και τα ρούχα μου να υποστηρίζω ότι είμαστε όλοι διαφορετικοί αν και ίσοι. Πάντα ήθελα ότι φορούσα να μην το έχει κανένας άλλος. Έμαθα και πάντα ήθελα να πηγαίνω αντίθετα από τους πολλούς. 


Κανείς δεν είναι Τέλειος - Υποστήριξε τη Μοναδικότητά σου

Τον διαφορετικό δρόμο ακολούθησα και στις δημιουργίες μου. Το γούστο και η καλαισθησία είναι κάτι το υποκειμενικό. Κανένας όμως δεν είναι τέλειος και κανένας δεν έχει βρεθεί σε αυτόν τον κόσμο για να μας κρίνει. Όποτε έβρισκα κάποια υλικά με ενδιαφέρον, τα έβαζα κάτω, δημιουργούσα και φορούσα το αποτέλεσμα με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια. Ήξερα ότι οι δημιουργίες μου όπως και εγώ ήμασταν μοναδικοί. Και έχοντας αποδεχθεί τη μοναδικότητα μου, το μόνο που μυ αρκούσε ήταν να μου αρέσει κάτι και να το φορέσω. Τίποτε άλλο. Πάνω σε αυτήν τη φιλοσοφία συνεχίζουμε, δημιουργούμε και πορευόμαστε στα Christina Christi.


Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο που διαθέσατε για να ενημερωθείτε για τη δική μου προσωπική ιστορία καθώς και της εταιρίας μας.


Φιλικά 

Χριστίνα Μπάρδη - Christina Christi

-15% ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΟΥ

Κάνε την εγγραφή σου στο Newsletter και κέρδισε 15% έκπτωση στην πρώτη σου αγορά!

eCommerce \ web2go