Μαύρη Μπάρα Κολιέ - Σπαθί Κολιέ

Μαύρη Μπάρα Κολιέ - Σπαθί Κολιέ

30.00
Σε Απόθεμα
+

Δύο ξεχωριστά κολιέ από ασήμι 925, το πρώτο μία μαύρη μπάρα από ασήμι 925 και ένα δεύτερο κολιέ με ένα σπαθί (ανάποδη καρδιά) με ζιργκον κατασκευασμένο εξολοκλήρου από ασήμι 925.


- Μπάρα μαύρου χρώματος από ασήμι 925.

- Σπαθί (ανάποδη καρδιά) με ζιργκόν σε μαύρο χρώμα, από ασήμι 925.

- Κολιέ με αυξομείωση.

- Όλες οι αλυσίδες είναι κατασκευασμένες από ασήμι 925.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

- Μπάρα κολιέ 40 cm (15,7'')

- Σπαθί κολιέ 45 cm (17.7'')


* Στη φωτογραφία βλέπετε δύο ξεχωριστά κολιέ, όπου για να τα αποκτήσετε και τα δύο θα πρέπει να επιλέξετε ξεχωριστά τα δύο στυλ στην επιλογή αγοράς

Με την αποστολή της παραγγελίας σας, ενημερώνεστε με τον αριθμό αποστολής μέσω E-Mail και μέσω της ηλεκτρονικής σελίδας της Courier Center: www.courier.gr ή μέσω του τηλεφωνικού κέντρου της Courier Center 2107512000 θα έχετε τη δυνατότητα να ελέγξετε το που βρίσκεται η παραγγελία σας.

Αποστολές πραγματοποιώ καθημερινά και θεωρώ ότι μπορώ να είμαι συνεπής χωρίς περεταίρω καθυστερήσεις στην κατασκευή των προϊόντων που προσφέρω.

Στις περισσότερες των παραγγελιών, η παράδοση έχει ολοκληρωθεί μέσα σε 2-5 εργάσιμες ημέρες.

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

Τα μεταφορικά είναι δωρεάν για όλη την Ελλάδα, για όποιον τρόπο πληρωμής και αν διαλέξετε.

Για το εξωτερικό ισχύουν χρεώσεις μεταφορικών ανάλογα με την επιλογή του τρόπου αποστολής και του βάρους

Επιστροφές Προϊόντος

Μπορεί να γίνει επιστροφή οποιουδήποτε προϊόντος εντός 5 ημερών από την ημέρα αποστολής του. Απαραίτητη προϋπόθεση για να γίνει δεκτή η επιστροφή είναι να μας ειδοποιήσετε στο email sales@christinachristi.com ή στο παρακάτω τηλέφωνο 6985813151 (καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακου, ώρες καταστημάτων).

Οι επιστροφές γίνονται δεκτές ύστερα από έλεγχο που πραγματοποιείται στο προϊόν, καθώς πρέπει να βρίσκεται στην ίδια κατάσταση την οποία το παραλάβατε.

Υπάρχει μια χρέωση 8€ η οποία είναι τα έξοδα αποστολής (προς και από τον αγοραστή) και βαραίνουν τον πελάτη. Άμεσα γίνεται επιστροφή του ποσού της αγοράς μέσω τραπέζης.

Αλλαγές Προϊόντος

Σε περίπτωση αλλαγής με άλλο προϊόν ή άλλο νούμερο σε περίπτωση υποδήματος, υπάρχει μια χρέωση 8€ η οποία είναι τα έξοδα αποστολής (από και προς τον αγοραστή) και βαραίνουν τον πελάτη. Η ακριβής διαδικασία είναι:

- Μας ενημερώνετε ότι επιθυμείτε αλλαγή προίοντος.

- Αποστέλουμε την Courier Center να παραλάβει το προϊόν το οποίο και ελέγχουμε να είναι στην αρχική του κατάσταση.

- Άμεσα σας στέλνουμε το νέο νούμερο ή το νέο προϊόν, όπου και με την παραλαβή πληρώνετε το αναγραφώμενο ανωτέρω ποσό στην εταιρία κούριερ.

Δεχόμαστε τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

Πληρωμή με Αντικαταβολή (με την παραλαβή του προϊόντος)

Πληρωμή με Πιστωτική ή Χρεωστική κάρτα μέσω PAYPAL

Πληρωμή με μεταφορά μέσω τραπέζης: Eurobank ΙΒΑΝ: GR4002602040000260200485315