Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

Κόκκινο Ροζάριο - Σταυρουδάκια Βραχιόλι - ''Mama'' Βραχιόλι

Κόκκινο Ροζάριο - Σταυρουδάκια Βραχιόλι - ''Mama'' Βραχιόλι

23.00
Σε Απόθεμα
+

Τρία ξεχωριστά επίχρυσα βραχιόλια από ασήμι 925. Το πρώτο είναι ένα χρυσό βραχιόλι με τρία μικρά σταυρουδάκια, το δεύτερο είναι ένα κόκκινο ροζάριο και το τρίτο είναι ένα χρυσό βραχιόλι με κεντρικό στοιχείο ένα ''mama'' με ένα επίχρυσο ματάκι στο πλάι.

Υλικά

- Κόκκινο ροζάριο

- Επίχρυσα σταυρουδάκια.

- Επίχρυσο ''mama'' με επίχρυσο ματάκι στο πλάι.

- Επίχρυσες αλυσίδες.

Διαστάσεις Αλυσίδας

- Όλα μου τα βραχιόλια τα κατασκευάζω στα 17 cm.


* Στη φωτογραφία βλέπετε τρία ξεχωριστά βραχιόλια, όπου για να τα αποκτήσετε και τα τρία θα πρέπει να επιλέξετε ξεχωριστά τα τρία στυλ στην επιλογή αγοράς.

Με την αποστολή της παραγγελίας σας, ενημερώνεστε με τον αριθμό αποστολής μέσω μηνύματος που δέχεστε στο Viber ή στο κινητό σας από την εταιρία κούριερ που συνεργαζόμαστε. Courier Center: Έχετε τη δυνατότητα να ελέγξετε το που βρίσκεται η παραγγελία σας στο www.courier.gr ή μέσω του τηλεφωνικού κέντρου της Courier Center 2107512000.

Αποστολές πραγματοποιούμε καθημερινά και θεωρούμε ότι μπορούμε να είμαστε συνεπείς χωρίς περεταίρω καθυστερήσεις στην κατασκευή των προϊόντων που προσφέρουμε.

Στις περισσότερες των παραγγελιών, η παράδοση έχει ολοκληρωθεί μέσα σε 1-7 εργάσιμες ημέρες.


ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

Τα μεταφορικά είναι δωρεάν για όλη την Ελλάδα εφόσον ολοκληρωθεί η παραλαβή, για οποιοδήποτε τρόπο πληρωμής και αν διαλέξετε.

Για το εξωτερικό ισχύουν χρεώσεις μεταφορικών ανάλογα με την επιλογή του τρόπου αποστολής και του βάρους του δέματος.


ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ - ΜΗ ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ

Δεν γίνεται αποδεκτή η ακύρωση παραγγελίας η οποία έχει τιμολογηθεί/συσκευαστεί και έχει παραδοθεί στην εταιρεία ταχυμεταφορών από εμάς.


Σε περίπτωση άρνησης παραλαβής, αδιαφορίας παραλαβής της παραγγελίας ή όμοιας κακόβουλης πράξης από την πλευρά του πελάτη, τα CHRISTINACHRISTI.COM διατηρούν το δικαίωμα προσφυγής στη δικαιοσύνη προκειμένου να διεκδικήσουν ζημίες που ενδεχομένως να έχουν προκύψει ως αποτέλεσμα ηλεκτρονικής ή τηλεφωνικής παραγγελίας του πελάτη.


ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΡΝΗΣΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ, ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ Η ΟΜΟΙΑΣ ΚΑΚΟΒΟΥΛΗΣ ΠΡΑΞΗΣ Ο ΑΓΟΡΑΣΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΠΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΜΕΣΩ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΣΤΑ CHRISTINACHRISTI.COM (Σύνηθες ποσό που αφορά αποκλειστικά τα μεταφορικά είναι τα 8 Ευρώ)


Τα CHRISTINACHRISTI.COM διατηρούν το δικαίωμα να μην εκτελούν παραγγελία πελάτη με ιστορικό επαναλαμβανόμενων αρνήσεων παραλαβής, ακυρώσεων, ή/και επιστροφών.

Επιστροφές Προϊόντος

Μπορεί να γίνει επιστροφή οποιουδήποτε προϊόντος εντός 5 ημερών από την ημέρα αποστολής του. Απαραίτητη προϋπόθεση για να γίνει δεκτή η επιστροφή είναι να μας ειδοποιήσετε στο email sales@christinachristi.com ή στο παρακάτω τηλέφωνο 6985813151 (καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακου, 09:00 - 14:00).

Οι επιστροφές γίνονται δεκτές ύστερα από έλεγχο που πραγματοποιείται στο προϊόν, καθώς πρέπει να βρίσκεται στην ίδια κατάσταση την οποία το παραλάβατε.

Υπάρχει μια χρέωση 8€ η οποία αφορά τα έξοδα αποστολής (προς και από τον αγοραστή) και επιβαρύνουν τον πελάτη. Άμεσα γίνεται επιστροφή του ποσού της αγοράς μέσω τραπέζης.


Αλλαγές Προϊόντος

Σε περίπτωση αλλαγής με διαφορετικό προϊόν ή άλλο μέγεθος σε περίπτωση υποδήματος, υπάρχει μια χρέωση 8€ η οποία αφορά τα έξοδα αποστολής (από και προς τον αγοραστή) και επιβαρύνουν τον πελάτη. Η ακριβής διαδικασία είναι:

- Μας ενημερώνετε ότι επιθυμείτε αλλαγή προϊόντος.

- Αποστέλλουμε την Courier Center να παραλάβει το προϊόν το οποίο και ελέγχουμε ώστε να είναι στην αρχική του κατάσταση.

- Άμεσα σας στέλνουμε το νέο νούμερο ή το νέο προϊόν, όπου και με την παραλαβή πληρώνετε το αναγραφόμενο ανωτέρω ποσό στην εταιρία κούριερ.

Δεχόμαστε τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

Πληρωμή με Αντικαταβολή (με την παραλαβή του προϊόντος)

Πληρωμή με Πιστωτική ή Χρεωστική κάρτα μέσω PAYPAL

Πληρωμή με μεταφορά μέσω τραπέζης:

Eurobank ΙΒΑΝ: GR4002602040000260200485315

(Ενημερώστε μας τηλεφωνικά ή μέσω mail για την πραγματοποίηση της πληρωμής)

-10% ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΟΥ

Κάνε την εγγραφή σου στο Newsletter και κέρδισε 10% έκπτωση στην πρώτη σου αγορά!

eCommerce \ web2go